Abonneren  Inloggen

Grafisch Nabewerker

  • Libertas Pascal
  • Voltijd
  • Utrecht
Aantal uren Voltijd
Bedrijf Libertas Pascal
Locatie Utrecht
Postcode 3555 HX
Land Nederland

Zin in afwisselend werk en het maken van mooi drukwerk? Dan zijn we op zoek naar jou!

Welkom bij Libertas Pascal. Als allround grafisch nabewerker maak jij van ons drukwerk het mooiste eindproduct. Snijden, vouwen, rillen, plakken, inpakken, rondhoeken; daar ben jij onder andere verantwoordelijk voor. Je bedient onze machines voor het maken van brochures, flyers en kaarten tot hardcoverboeken.

Ervaring in de grafische branche is mooi meegenomen, dan kan je zó bij ons aan de slag. Geen ervaring, maar lijkt het je leuk om met je handen te werken? Welkom. Ons team van 25 grafische collega’s heeft kennis en ervaring genoeg om je wegwijs te maken op de productieafdeling van onze drukkerij. Desgewenst bieden wij je een grafische opleiding.

Wie zijn wij?

Libertas Pascal is een innovatieve drukkerij in Utrecht. We zijn sociaal, lokaal, duurzaam en creatief. Samen met onze huisgenoot Probook maken we de mooiste grafische producten. Van visitekaartjes en kaartspellen tot hardcoverboeken. Alles komt voorbij. Bij ons kom je te werken in een inspirerende en open werkomgeving. In een leuk en ervaren team. Sfeer, loyaliteit, inzet en gezelligheid vinden wij belangrijk.

Wie ben jij?

  • Je hebt zin in een leuke afwisselende baan (dagdienst) met volop leerperspectief;
  • Je hebt affiniteit met techniek;
  • (Grafische) werkervaring is mooi maar is geen pré;
  • Je bent nauwkeurig, flexibel en hebt oog voor kwaliteit;
  • Minimaal 32 uur beschikbaar;
  • Woonachtig in de regio van Utrecht.

Wat krijg je van ons?

Wij bieden jou een fijn werkklimaat met diverse doorgroeimogelijkheden. Uiteraard bieden wij (marktconforme) voorwaarden volgens de grafische CAO, inclusief een pensioenopbouw. Daarnaast behoort een opleiding op maat tot de mogelijkheden.

Spreekt dit je aan? Een keertje proefdraaien? Welkom!

Zin om de stap te maken naar onze drukkerij in Utrecht en wil je deel uitmaken van het hechte team? Mail een korte motivatie en CV naar Peter Lagerweij, peter@libertaspascal.nl. Wil je meer weten? Bel of app gerust met Peter 06-513 481 11.

Solliciteren

Uw vacature insturen

Met een vacature op PRINTmatters bereikt u maandelijks bijna 15.000 grafische professionals. En dat voor slechts €150,- voor een hele maand.

Vacature insturen