Abonneren  Inloggen
Van onze partner swissQprint

swissQprint introduceert 36 maanden garantie

21 juni 2024

Bij printers is betrouwbaarheid meer dan een product-eigenschap, het is de ruggengraat van het bedrijf, essentieel voor productiviteit en klanttevredenheid. Daarom heeft swissQprint eerder dit jaar een garantie van 36 maanden op alle printers geïntroduceerd. ‘Hiermee hebben we een nieuwe standaard gezet voor zekerheid in de branche.’

‘Onze printers zijn zorgvuldig ontworpen en uitvoerig getest om dag na dag consistente prestaties te garanderen en downtime tot een minimum te beperken’, zegt Carmen Eicher, Chief Sales en Marketing Officer bij swissQprint. ‘We zijn trots op de duurzaamheid en levensduur van onze machines, waarop bedrijven over de hele wereld vertrouwen. Met een garantie van 36 maanden kunnen klanten er zeker van zijn dat hun investering gedurende een langere periode beschermd is.’

Kwaliteitsborging

De machines van swissQprint worden gebouwd met componenten van Zwitserse leveranciers die bekend staan ​​om hun precisie en aandacht voor detail. ‘Onze technici inspecteren en testen elk onderdeel nauwgezet. Dit strenge kwaliteitscontrole-proces vormt de basis van onze reputatie.’ Eicher biedt de garantie van 36 maanden dan ook met vertrouwen aan. ‘We gebruiken alleen componenten van hoge kwaliteit en onze printers zijn zeer robuust en betrouwbaar. Onze klanten waarderen de hoge uptime van onze machines.’

Bedrijfskosten laag houden

‘We weten hoe belangrijk het is om de bedrijfskosten te beheersen, voor zowel kleine als grote bedrijven’, vervolgt Eicher. ‘Daarom zijn onze printers zijn niet alleen ontworpen voor betrouwbaarheid en prestaties, maar ook geoptimaliseerd voor efficiëntie en kostenbesparing. Onze printers maximaliseren de productiviteit en minimaliseren verspilling, waardoor klanten hun workflow kunnen stroomlijnen en de overheadkosten kunnen verminderen. Van energiezuinige LED-uithardingstechnologie tot geavanceerde inktbeheersystemen zijn onze printers erop gericht hen te helpen de bedrijfskosten laag te houden. Zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit en prestatie. Met de zekerheid van een garantie van 36 maanden met uitgebreide dekking kunnen klanten zich concentreren op de groei van hun bedrijf, zonder zich zorgen te hoeven maken over dure reparaties of stilstand.’

Lees meer over de garantie van swissQprint


Foto boven artikel: