Abonneren  Inloggen

Hybrid Software op Drupa 2024: “We share your heartbeat”

23 mei 2024

Partnerbericht uit PRINTmatters Drupa Essentials

Nu Drupa 2024 eind deze maand van start gaat, lanceert Hybrid Software zijn nieuwe slogan: “We Share Your Heartbeat”. Deze slagzin symboliseert het engagement van het bedrijf om dicht bij de behoeften en ambities van zijn klanten te staan op het gebied van labels & verpakkingsdrukwerk. Hybrid Software lanceert een aantal belangrijke innovaties die tijdens Drupa op hun stand gedemonstreerd zullen worden.

Deze omvatten:

MyCLOUDFLOW gehoste SaaS-workflow-oplossing

CLOUDFLOW is de populaire productie workflow van Hybrid Software. Het configureerbare workflow systeem voor grafische processen biedt snelle en effectieve automatisering voor meer dan 1.000 klanten wereldwijd.

Alle demo’s op Drupa worden uitgevoerd met MyCLOUDFLOW, een 100% cloudgebaseerde SaaS-oplossing. Deze No-IT oplossing biedt snelle toegang tot een performante & sterk beveiligde CLOUDFLOW omgeving. Net als bij elke SaaS-oplossing is er geen aanschaf van hardware nodig en is het eenvoudig schaalbaar zonder dat lokale IT- ondersteuning nodig is.

Breedste 3D-aanbod in de markt

CLOUDFLOW’s ProofScope tool voor het bekijken en goedkeuren van artwork is uitgebreid met een 3D goedkeuringssysteem op basis van iC3D-technologie. Gebruikers kunnen product labels visualiseren, evenals veredelingen zoals glitter effecten en vernis, die direct op driedimensionale vormen zoals dozen en flessen worden aangebracht. Hybrid Software zal ook zijn nieuwe Capture3D software demonstreren voor nauwkeurige vervorming van artwork voor het printen van shrink sleeves en metalen verpakkingen van de hoogste kwaliteit.

Nieuwe MyPACKZ gehoste SaaS PDF job editor en layout tool

MyPACKZ is een SaaS-gebaseerde prepress toepassing voor elk drukproces, digitaal of conventioneel, afgeleid van Hybrid Software’s zeer succesvolle PACKZ software. PACKZ, waarvan meer dan 5.000 exemplaren zijn verkocht, biedt een volledige set prepress tools voor verpakkingen, van preflight tot step & repeat en trapping. MyPACKZ biedt dezelfde functionaliteit in een gehost SaaS-bedrijfsmodel voor een hogere productie-efficiëntie, kwaliteitsverbeteringen en minder fouten. Het is de ideale bewerkingsoplossing voor MyCLOUDFLOW-klanten, omdat hun bestanden altijd in de cloud blijven, zelfs wanneer bewerking vereist is.

ColorSpace premium kleurbeheeroplossing voor etiketten en verpakkingen

ColorSpace is gebaseerd op de technologie van ColorLogic en biedt alle gebruikers van PACKZ en CLOUDFLOW geoptimaliseerde kleuraanpassing voor digitaal en conventioneel afdrukken.

Samenwerkingsverbanden met KBA, Cerm, Miraclon, EyeC, Conics, HP en vele andere bedrijven betekenen dat Hybrid Software altijd een complete oplossing kan bieden, geoptimaliseerd om aan de behoeften van klanten te voldoen. “We Share Your Heartbeat”.

Bezoek Hybrid Software tijdens Drupa 2024: Hal 7A, stand D03


Wat kun je op Drupa verwachten en wat mag je niet missen? Vraag de gratis PRINTmatters Drupa-special aan!