Geef publish cadeau

Iets te vieren of iemand te bedanken? Geef dan een exemplaar cadeau! nu slechts 1-jaar voor 49,95 euro! (Het abonnement stopt automatisch)

Vul hier jouw gegevens in:

Jouw Bedrijfsnaam

Jouw functie

Jouw Voornaam*

Jouw Achternaam*

Jouw Adres*

Jouw Postcode en plaats*

Jouw email*

Jouw Telefoonnummer

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Eventuele opmerkingen

Vul hier de gegevens van de ontvanger in:

Ontvanger Bedrijfsnaam

Ontvanger Voornaam*

Ontvanger Achternaam*

Ontvanger Adres*

Ontvanger Postcode en plaats*

Ontvanger email*

Ontvanger Telefoonnummer

Hij wil de nieuwsbrief ontvangen

* zijn verplichte velden

prijzen zijn alleen geldig in Nederland. Voor prijzen buiten Nederland en voor de algemene voorwaarden klik hier

Abonnements en -leveringsvoorwaarden:

Tarieven van Publish zijn exclusief 6% BTW en geldig binnen Nederland (tenzij anders vermeld). Genoemde prijzen zijn van kracht tot en met 31 december 2015 (eventuele wijzigingen voorbehouden). De genoemde aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees en abonnees die langer dan een jaar geen abonnement op Publish hebben. Heeft u gekozen voor een welkomstgeschenk, dan wordt deze verstuurd na ontvangst van betaling.

Een abonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd, tenzij anders wordt vermeld in de aanbieding. Jaarabonnementen worden stilzwijgend verlengd voor € 72,50 (Nederland) en € 88,- (België / Europa) per jaar, tenzij twee maanden voor de vervaldatum schriftelijk is opgezegd. Alle proefabonnementen worden stilzwijgend omgezet in een jaarabonnement voor onbepaalde tijd, tenzij binnen drie weken na ontvangst van het eerste nummer schriftelijk is opgezegd. Opzeggen kan per email: info@publish.nl.

Nabestellen? De meeste uitgave zijn verkrijgbaar voor € 13,25 zolang de voorraad strekt. Oudere edities kosten € 9,95 per stuk. (prijzen zijn inclusief btw en exclusief € 4,50 handling- en verzendkosten per bestelling).