Abonneren

Publish is hét magazine voor digitaal creatieven en verschijnt 6x per jaar. Neem een abonnement met korting of kies één van deze boeken cadeau!

 

 

Bedrijfsnaam*

Voorletters*

Achternaam*

Adres*

Postcode*

Woonplaats*

Uw email*

Telefoonnummer

Kies je abonnement
Ik neem een proefabonnement (2x) betaal € 17,50 (23% korting)Ik neem een jaarabonnement en betaal het eerste jaar € 49,95 (30% korting)Ik neem een jaarabonnement met boek en betaal het eerste jaar € 76,00

Kies je boek**

**indien van toepassing

Actiecode

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

* zijn verplichte velden en alle prijzen zijn ex. btw

prijzen zijn alleen geldig in Nederland. Voor prijzen buiten Nederland en voor de algemene voorwaarden klik hier

Abonnements en -leveringsvoorwaarden:

Tarieven van Publish zijn exclusief 6% BTW en geldig binnen Nederland (tenzij anders vermeld). Genoemde prijzen zijn van kracht tot en met 31 december 2018 (eventuele wijzigingen voorbehouden). De genoemde aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees en abonnees die langer dan een jaar geen abonnement op Publish hebben. Heeft u gekozen voor een welkomstgeschenk, dan wordt deze verstuurd na ontvangst van betaling.

Een abonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd, tenzij anders wordt vermeld in de aanbieding. Jaarabonnementen worden stilzwijgend verlengd voor € 72,50 (Nederland) en € 92,50 (België / Europa) per jaar, tenzij twee maanden voor de vervaldatum schriftelijk is opgezegd. Alle proefabonnementen worden stilzwijgend omgezet in een jaarabonnement voor onbepaalde tijd, tenzij binnen drie weken na ontvangst van het eerste nummer schriftelijk is opgezegd. Opzeggen kan per email: info@publish.nl.

Nabestellen? De meeste uitgave zijn verkrijgbaar voor € 13,25 zolang de voorraad strekt. Oudere edities kosten € 9,95 per stuk. (prijzen zijn inclusief btw en exclusief € 4,50 handling- en verzendkosten per bestelling).