Laatste in Agenda

creative-jam

Creative Jam

Onder de titel ‘Boost your talent’ organiseert Adobe de eerste Europese Creative Jam. Zeven designduo’s uit onder meer

Overig nieuws

Eerste NHL Designweek: Foodprints

FP-IMG_1372-720

Op 14 april kon het winkelend publiek een bezoek brengen aan de pop-up expositie Foodprints in winkelcentrum Zaailand in Leeuwarden. Studenten van de opleiding Communicatie van de NHL presenteerden hier de resultaten van een project rondom het thema voedsel. Ze bedachten statements en ontwikkelden bijbehorende communicatiemiddelen om het publiek en hun medestudenten te laten nadenken over de maatschappelijke aspecten van voeding.

Boom, Breitner en IBO Rough

Kimono-720

De catalogus van de Breitner-tentoonstelling ‘Meisje in kimono’, tot 22 mei 2016 te zien in het Rijksmuseum, is gemaakt door Irma Boom en gedrukt door Zwaan Printmedia. Bijzonder aan deze op Japanse wijze gebonden catalogus is de papiersoort IBO Rough, die vernoemd is naar de ontwerpster.

Kleur-revolutie op de Vakdag

Color-Passport-720

Color Passport ontwikkelde een compleet nieuw kleursysteem dat bij designers en marketeers van de grote merken nu al ingang vindt. U hoeft geen nieuwe drukpers aan te schaffen, maar zorg dat u de lancering van dit kleurnavigatiesysteem niet mist en kom naar de speciale kleursessie op de Graficus Vakdag.