Laatste in Agenda

Overig nieuws

Twee Awards voor Designpolitie

Designpolitie-720

De Designpolitie ontving een Golden Award en de Jury Prize voor zijn ontwerp van de identiteit van What Design Can Do 2014. Het ontwerpbureau kreeg de prijzen onlangs in Istanbul bij de uitreiking van de European Design Awards. Eerder dit jaar kreeg De Designpolitie van de ADCN ook al een lamp voor de What Design Can Do-identiteit.

Eerste Behance-boek: ‘Super-Modified’

Behance-720

Behance, in 2006 door Adobe gelanceerd, is het grootste creatieve netwerk ter wereld. Miljoenen tonen er hun werk en doen er inspiratie op. Behance vroeg een aantal specialisten om uit al dat werk het meest originele en vernieuwende werk te kiezen voor het boek ‘Super-Modified’, dat onlangs is uitgekomen.

19de eeuwse modelboeken

ned-bel

Letters voor letterschilders, schoonschrijvers, steenhouwers, graveurs en lithografen. Ornamentletters, reclameletters, kunstletters… In modelboeken zijn ze verzameld. En op hun beurt zijn nu de modelboeken zelf verzameld. Mathieu Lommen bracht ze bijeen in het boekje ‘Nederlandse belettering. Negentiende-eeuwse modelboeken’ in de reeks Uitgelezen Boeken van Uitgeverij de Buitenkant.